Novice

Baterijski vrtalnik – eno najpomembnejših orodij za domače mojstre in obrtnike

Baterijski vrtalnik združuje dve napravi v enem: vrtalnik in vijačnik. Ne glede na to, ali želite priviti polico ali izvrtati luknjo v steno: Z baterijskim vrtalnikom imate v rokah popolno napravo za željeno opravilo – pa še brezžična je!

Preprosto rokovanje, raznovrstna področja uporabe in impresivno razmerje med ceno in zmogljivostjo so tisto, zaradi česar baterijski vrtalniki iz naše ponudbe izstopajo iz množice. V tem članku vam bomo pomagali izbrati primeren model za vas, predstavili prednosti, ki jih ponuja baterijski vrtalnik in vam pokazali, kako ga najbolje izkoristiti.

Vrtanje z baterijskim vrtalnikom

Ne glede na to, ali delate s kovino ali lesom: z baterijskim vrtalnikom lahko brez truda vrtate velike in majhne luknje v skoraj vsak material. Zmogljiv pogon, visok navor in robusten dvostopenjski menjalnik, ki ga ima veliko vrtalnikov iz naše ponudbe, pomagajo pri zagotavljanju popolnoma odmerjene moči. Hitrost je mogoče prilagoditi glede na namen uporabe. Robustna vpenjalna glava dovaja energijo naravnost v sveder in zagotavlja gladko vrtanje.

Univerzalna baterija Power X-Change zagotavlja potrebno moč teh zmogljivih vrtalnikov. Z zmogljivim polnilnikom je baterija v naših modelih vedno pripravljena za uporabo in resnično navduši z dolgimi časi delovanja in kratkimi časi polnjenja.

Vijačenje z baterijskim vrtalnikom

Ne želite več ročno priviti vsakega vijaka? Želite prihraniti čas in energijo pri sestavljanju pohištva, polic ali lesenih konstrukcij? Torej - odložite običajni izvijač in v roke vzemite baterijski vrtalnik, ki ga lahko uporabljate tudi za vijačenje.

Baterijski vrtalnik zagotavlja dovolj moči in hitrosti za hitro in natančno privijanje vijakov v les, mavčne plošče in številne druge materiale. Popolnoma nastavljiva moč pa poskrbi za potrebno občutljivost, ki preprečuje premočno zategovanje vijakov.

Udarno vrtanje: Vrtanje v beton z baterijskim vrtalnikom

Poleg dveh ključnih funkcij vrtanja in vijačenja, nekateri modeli baterijskih vrtalnikov iz naše ponudbe ponujajo tudi funkcijo udarnega vrtanja. Ta funkcija vam omogoča delo tudi z najtršimi materiali, kot so opečne stene in beton.

“Baterijski vrtalnik združuje dve funkciji v eni napravi: vrtalnik in izvijač. In zahvaljujoč zmogljivi bateriji, lahko to vsestransko brezžično orodje uporabljate kjer koli v vašem domu!”

Baterijski vrtalnik

Zanimivost: litij-ionske baterije nimajo spomina!

Zanimivost: litij-ionske baterije za ponovno polnjenje se zdaj uporabljajo skoraj za vse, od prenosne elektronike in orodja, do električnih vozil. Tehnologija ima tudi posebne prednosti za uporabo v akumulatorskih orodjih, kot so baterijski vrtalniki. Zaradi tega so orodja lažja in enostavnejša za uporabo. Omogočajo daljši čas delovanja in hitrejše polnjenje, ki uporabnikom pomagata, da so bolj produktivni.

Prav tako naj litij-ionske baterije ne bi imele t. i. spomina, kar pomeni, da jih lahko polnimo tudi, če so le napol prazne in ne bomo povzročili škode življenjski dobi baterije.